Sve na svom mjestu: Kako organizirati prostor u hladnjaku

Vrhunski proizvodi
U standardnim hladnjacima, viši znači toplije. Gornje police su najbolje za dugotrajne proizvode, uključujući staklenke. Povrće, voće, sir, riba i meso trebaju biti pohranjeni na donjim policama. Postavite stavke tako da ne blokirate svjetlo u hladnjaku. Uređaji Amica koriste suvremenu LED rasvjetu koja pruža intenzivno osvjetljenje od vrha do dna hladnjaka. Pravilo "više znači toplije" ne odnosi se na hladnjake s tehnologijom NoFrost, jer svaka razina ima istu temperaturu, obzirom da se hladni zrak ravnomjerno raspoređuje unutar odjeljka.


Spremnici u vratima za pića i umake

Prostor u vratima hladnjaka izvrstan je za pohranjivanje proizvoda u ambalažama nestandardnih visina. Temperatura u spremnicima za vrata relativno je visoka, stoga ih nemojte koristiti za proizvode koji se brzo kvare. To je savršeno mjesto za piće, umake i male staklenke. Većina frižidera također ima gornju policu za jaja i maslac.
Imajte na umu da Amica hladnjaci imaju podesive pregrade na vratima, koje se u svakom trenutku mogu premjestiti tako da odgovaraju visini proizvoda.

Čarobna ladica
Ladice s kutijama na dnu hladnjaka najbolje su mjesto za spremanje voća i povrća. Amica hladnjaci posjeduju posebne VitControl kutije za čuvanje svježih proizvoda do dvostruko duže nego na policama. To je zato što VitControl kutije kontroliraju razinu vlažnosti zraka. Naši hladnjaci također sadrže ChillZone kutije, gdje je temperatura nekoliko stupnjeva niža nego u ostatku hladnjaka, kao i FreshZone kutiju, gdje je maksimalna temperatura 3⁰C, što je savršeno za svježu ribu i druge proizvode s kratkim rokom uporabe.

Preporučeni proizvodi