Udobnost življenja: Sve je u detaljima

Peče, čisti, prikazuje vremensku prognozu
Glavna svrha pećnice je pečenje ili prženje. Ali, što ako se također može sjetiti desetaka recepata i reći nam da danas ne trebamo kišobran? To je ono što Amica pećinice mogu učiniti. Funkcija pirolitičkog čišćenja pećnice sagorijeva svu prljavštinu na 490 °C, dok napredni programatori omogućuju čitanje naših omiljenih recepata sa zaslona i čak upravljaju pećnicom kada smo daleko od kuće. Povezivanjem programatora s bežičnom mrežom također možemo vidjeti vremensku prognozu na zaslonu.

Fleksibilan prostor
Prilagođavanje našim aparatima postaje stvar prošlosti. Sad su uređaji ti koji se moraju prilagoditi našim potrebama. Evo primjera: s funkcijom Flexi Space koja se nalazi u indukcije pločama za kuhanje Amica, možemo koristiti više od jednog lonca na jednoj toplinskoj zoni. Druga je činjenica da je postavljanje posuda i boca u hladnjak također puno jednostavnije zahvaljujući potpuno podesivim spremnicima za vrata.

Sigurnije nego ikada
S novim zaštitnim značajkama, korištenje kućanskih aparata s djecom oko sebe lakše je nego ikad. Amica plinski plamenici imaju roditeljsku blokadu i sigurnosni ventil za plamen, a pećnice imaju bravu za zaključavanje  i I-hladnu prednju stranu, koja se nikada ne zagrijava više od 35 ° C i uvijek je sigurna za dodir. Perilice za pranje rublja Amica sada su opremljene sigurnosnim značajkama za djecu kako bi se omogućilo lakše zaključavanje postavki i osigurao neprekinuti rad.

Veće je bolje
Kako možemo dobiti više mjesta unutar perilice posuđa? Najlakši način je dodavanjem trećeg stalka, rješenjem koje se nalazi u odabranim perilicama posuđa Amica. Maxi Space 3 stalak nudi nam puno mjesta za pribor za jelo, tako da jedinica može primiti ne 10, ne 12, već 14 stavki posuđa. I zaboravite na zbijanje rublja u perilici rublja: Amica perilice rublja imaju veće bubnjeve i vrata. Cilj svega toga je stvaranje kućanskih aparata koji su sve lakši i ugodniji za korištenje.

Preporučeni proizvodi