Kuhajte poput šefa kuhinje

PRECIZNOST VRHUNSKOG KUHARA

Plinske ploče za kuhanje cijenjene su među profesionalnim kuharima uglavnom zbog jednostavnog, brzog i potpunog upravljanja procesom kuhanja.

Gumb za automatsko paljenje

Gumb za automatsko paljenje

Zgodno rješenje s funkcijom paljenja ugrađenom u gumb, za jednostavno paljenje plina. Za početak, jednostavno gurnite i okrenite gumb i odabrani plamenik će se automatski upaliti.

Smooth ignition

Smooth ignition

Gumbi nove generacije. Napredna metoda paljenja plina. Sve što trebate je okrenuti gumb i plamenik će se automatski upaliti. Jednostavno upravljanje podrazumijeva više zabave za vrijeme kuhanja.

U INTERESU SIGURNOSTI

Zajednički obroci važan su ritual kojeg vrijedi njegovati i održavati, ali jednako je važno osigurati potpunu sigurnost kuhanja za čitavu obitelj. Najsuvremenija rješenja korištena u aparatima Amica pružaju zaštitu svim članovima kućanstva.

Bravica za djecu

Bravica za djecu

Bravica sprječava djecu od aktivacije uređaja ili mijenjanja postavki.

Pokazatelj preostale topline

Pokazatelj preostale topline

Ova funkcija čini Vaše aktivnosti u kuhinji sigurnim i udobnim. Nakon što je ploča za kuhanje uključena, indikator preostale topline upozorava Vas da ne dodirujete plamenik koji je još uvijek vruć.

Automatsko ponovno paljenje

Automatsko ponovno paljenje

Kada se plamen sam ugasi, ploča za kuhanje će ga pokušati ponovno upaliti nekoliko puta. Ako ti pokušaji ne uspiju, dovod plina će biti prekinut. Još jedna sigurnosna značajka koja sprečava propuštanje plina je sigurnosni ventil plamena – ploča za kuhanje će prekinuti dovod plina neposredno nakon gašenja plamena.

SVE JE U UDOBNOSTI

Stabilni potpornji za posuđe iz lijevanog željeza

Stabilni potpornji za posuđe iz lijevanog željeza

Oni povećavaju udobnost korištenja. Potpornji iz lijevanog željeza stabilniji su u usporedbi s potpornjima iz emajla. Oni, također, zadržavaju toplinu duže, što znači da se jela ostavljena u posudi hlade sporije, a čišćenje ploče za kuhanje mnogo je jednostavnije.

ZA BOLJE ČIŠĆENJE

Čišćenje Vaše plinske ploče za kuhanje više ne predstavlja problem. Amica plinske ploče za kuhanje posjeduju rješenja koja olakšavaju čišćenje, a istodobno svode potrebno vrijeme na minimum.

Ravni plamenici

Ravni plamenici

Samo vrh plamenika strši iznad staklene površine plinske ploče za kuhanje. To značajno poboljšava dizajn i olakšava čišćenje uređaja.

Plin na staklenoj ploči za kuhanje

Plin na staklenoj ploči za kuhanje

Plinski plamenici postavljeni na vrhu keramičkog stakla kombiniraju odličan dizajn i jednostavnost korištenja. Izuzetno jednostavni za čišćenje, smanjuju vrijeme čišćenja.

PLINSKE PLOČE ZA KUHANJE

Kuhanje uz potpunu kontrolu

 • Plinski pojačivač (booster)

  Plamenik s visokim stupnjem snage (4 kW) značajno utječe na vrijeme kuhanja te, također, jamči zagrijavanje velikih posuda.

 • Ravni plamenici

  Samo vrh plamenika strši iznad staklene površine plinske ploče za kuhanje. To značajno poboljšava dizajn i olakšava čišćenje aparata.

 • Sigurnosni ventil plamena

  Ploča će automatski prekinuti dovod plina u slučaju nehotičnog gašenja plamena. Kuhanje je uvijek sigurno na ovaj način.

 • Gumb za automatsko paljenje

  Iznimno udobno rješenje s funkcijom paljenja ugrađenom u gumb. Jednostavno gurnite i okrenite gumb za početak kuhanja i plamen će se automatski pokrenuti.

 • Stabilni potpornji za posuđe iz lijevanog željeza

  Osim što ih je jednostavno održavati čistima, potpornji od lijevanog željeza su otporniji i stabilniji, stoga ih čine jednostavnim i sigurnijim za upotrebu.

 • Plin na staklenoj ploči za kuhanje

  Plinski plamenici na staklenoj keramici kombiniraju prednosti kuhanja na plinu s visokom estetikom stakla. Jednostavno čišćenje ploča značajno poboljšava udobnost.