• VIŠE OD 50ZEMALJADILJEM SVIJETA

  VIŠE OD 50
  ZEMALJA
  DILJEM SVIJETA

 • VIŠE OD 2000PROIZVODAU NAŠEM PORTFOLIJU

  VIŠE OD 2000
  PROIZVODA
  U NAŠEM PORTFOLIJU

 • 70 GODINA ISKUSTVAI TRADICIJE

  70 GODINA
  ISKUSTVA
  I TRADICIJE

 • VODEĆIPROIZVOĐAČ KUĆANSKIH UREĐAJAU EUROPI

  VODEĆI
  PROIZVOĐAČ KUĆANSKIH UREĐAJA
  U EUROPI

Amica KUĆANSKI UREĐAJI

Amica brand pripada grupi Amica, europskom proizvođaču visokokvalitetnih kućanskih uređaja. Grupa ima 70 godina iskustva u proizvodnji i prisutna je u više od 50 zemalja. Nudimo široku i raznoliku ponudu aparata prilagođenih potrebama milijuna potrošača širom svijeta.

Amica proizvodi sinonim su za visoku razinu sigurnosti i standardu kvalitete, što potvrđuju brojni certifikati i brojni zadovoljni korisnici. Odgovarajući na potrebe potrošača, pružamo rješenja koja olakšavaju i čine održavanje kućanstva ugodnijim.

SVE POČINJE U KUHINJI

OTKRIJTE ZADOVOLJSTVO KUHANJA

S aparatima za kuhanje Amica, kuhajte čak i najteža jela brzo, jednostavno i sa zadovoljstvom. Isprobajte ih već danas, zasigurno će Vam se svidjeti!

NOVI PRISTUP

Uređaji za hlađenje Amica omogućuju skladištenje hrane, održavajući konstantne i niske temperature. Osim toga, zahvaljujući suvremenoj tehnologiji NoFrost, možete zaboraviti na odmrzavanje.

SVE NA MJESTU

Amica perilice posuđa i rublja su ekonomični kućanski uređaji koji su jednostavni za korištenje te uvelike ubrzavaju i olakšavaju pranje odjeće i posuđa. Provjerite što još mogu učiniti za vas!